gezichtsbehandelingen

Elke dag wordt onze huid weer blootgesteld aan vervuiling en straling. Dit heeft vervelende gevolgen voor jouw huid. Bovendien is het soms lastig om door verschillende tijdrovende factoren de juiste aandacht aan jouw huid te besteden. Een goede gezichtsbehandeling kan jouw huid weer in een juiste conditie brengen en houden. En dat jij daarnaast weer ontspannen en opgeladen bent is een bijkomend voordeel.

 

Boek je voor het eerst een gezichtsbehandeling in mijn salon? (met uitzondering van een kennismakingsbehandeling) 

Dan adviseer ik jou geheel vrijblijvend een intake- en adviesgesprek online bij te boeken. 

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die gericht werkt op de huidverbetering? Kies dan voor een van de professional treatments. De huidverbeterende producten van deze behandelingen komen uit een speciaal salon pack en werken in op de diepere lagen van de huid. Iedere behandeling heeft weer een eigen huidverbeterende werking, geur en beleving. Deze behandelingen worden gestart met een milde en effectieve reiniging met double cleansing effect waardoor jouw huid meer effect heeft van de werkbare stoffen die tijdens de gezichtsbehandeling op jouw huid worden aangebracht.

Website onder constructie

Mijn website is tijdelijk onder constructie waardoor het momenteel alleen mogelijk is om via het online boekingsprogramma 

(button maak afspraak) het volledige aanbod van de behandelingen te bekijken. In dit online boekingsprogramma staat naast de benaming en omschrijving van de behandeling ook de tijdsduur en de prijs van de behandeling vermeld. Dit programma is eenvoudig te raadplegen en verplicht jou niet tot het direct boeken van een afspraak.

 
 
 
 
 

uitleg gezichtsbehandelingen

Base Junior Treatment

Juist op jonge leeftijd is uiterlijk belangrijk voor zowel jongens als meisjes. Hormonale veranderingen tijdens de tienerjaren kunnen effect hebben op de huidfunctie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en huidonzuiverheden. Deze behandeling is een perfecte basis om te beginnen met een huidverzorgingsroutine.

 

Milde reiniging + verzachtende peeling scrub  + stomen met vapozone + verwijderen huidonzuiverheden + huidverzorgend masker + verzorgende creme

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen. Let op dat bij bepaalde jonge leeftijden niet alle upgrades mogelijk zijn tijdens deze behandeling. Voor vragen hierover kan je altijd contact met mij opnemen.

Base Experience Treatment

Heb je nog nooit een gezichtsbehandeling in mijn salon gehad? Maak dan kennis met mij en  de huidverbeterende- en huidverzorgende producten van Skeyndor waarmee ik werk.

We starten de behandeling met een intake gesprek waarin ik luister naar jouw wensen en geef ik advies over hoe jij jouw huid in een goede conditie krijgt of behoudt. Daarna beleef je een gezichtsbehandeling waarin verfrissing, ontspanning en verzorging elkaar afwisselen.

 

Kennismakingsgesprek met intake + verfrissende reiniging + huidanalyse + gezichtsmassage + huidverzorgend masker + verzorgende crème + thuisadvies.

 

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen.

Base Balance Treatment

Soms kan het best lastig zijn om te bepalen welke behandeling bij jouw huidtype past. Deze behandeling kan worden aangepast naar de behoefte van jouw huidconditie op dat moment.

Sluit je deze gezichtsbehandeling af met ontspanning en verzorging? Of ga je toch voor een quick fix skin boost?

De keuze is aan jou!

 

Verfrissende reiniging + peeling + verwijderen onzuiverheden + bijwerken wenkbrauwen + huidverzorgend masker met nek-, schouder-, en arm massage OF inmasseren ampul  + verzorgende crème.

 

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen.

Purify Clear Treatment

Deze gezichtsbehandeling bestrijdt en reguleert de hoofdoorzaken van een vette en/of onzuivere huid; de talgafscheiding, verdikte hoornlaag en ontstekingsneigingen van deze huid. De uitstraling van de huid is na deze behandeling weer kalm, schoon en mat.

 

Zuiverende reiniging + intensieve dieptereiniging + stomen met vapozone + verwijderen huidonzuiverheden + na reinigen en desinfecteren + kalmerend masker + crème die de natuurlijke weerstand tegen huidonzuiverheden verbetert.

 

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen.

SOS Recovery Treatment

Deze behandeling is voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige- en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

 

Verfrissende reiniging + milde peeling + bijwerken wenkbrauwen + inmasseren kalmerend en verzachtend serum + rebalancing crème masker.

 

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen. Let op dat bij deze behandeling niet alle upgrades mogelijk zijn.

Glow Vitamin C+ Treatment

Deze verkwikkende behandeling boordevol vitamine C, acai bessen en granaatappel extracten is een heerlijke en snelle energieboost voor jouw huid. Deze krachtige antioxidanten vergroten de werking van Vitamine C en werken ontstekingsremmend. De huidteint wordt frisser en helderder. Ideaal voor de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

 

Verfrissende reiniging + milde diep reinigende peeling mbt ultrasone trillingen + bijwerken wenkbrauwen + Inmasseren vitamine C start booster + inmasseren 25 % pure vitamine C ampul + massage met superfruits booster (versterkt werking van vitamine C) + gezichtsmassage jade stenen tijdens inwerken kalmerend en verzorgend Aloe Vera masker + beschermende crème met spf.

 

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen.

Comfort Hyaluronic Treatment

Deze vochtregulerende behandeling is op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en heeft een rimpel opvullend effect.

De huid voelt soepel en glad aan en krijgt een vitale en gezonde uitstraling

Verfrissende reiniging + diep reinigende peeling mbv ultrasone trillingen + bijwerken wenkbrauwen + inmasseren hydratatie concentraat + insluizen hydraterende Aquaporin massagegel mbv ultrasone trillingen+ massage gel met hoge concentratie Hyaluronzuur + Ultra hydraterend masker + intensief hydraterende emulsie.

 

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen.

Rejuvenating Retinol Treatment

Pakt de huidveroudering veroorzaakt door leeftijd en zon aan. Pure retinol herstelt en verstevigd de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Kleine littekentjes, diepere lijntjes en huidvlekjes worden minder zichtbaar. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

 

Verfrissende reiniging + diep reinigende peeling mbv ultrasone trillingen + bijwerken wenkbrauwen + aanbrengen pure retinol concentraat + massage met kalmerende organische calendula olie + anti oxiderend en herstellend masker met amber extract +intensieve anti-oxidanten crème met SPF.

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen.

Global Volume Lift Treatment

Deze behandeling is een behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaaklijn wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht. De huid ziet er fris, energiek en gelift uit en voelt weer stevig aan.

 

Verfrissende reiniging + diep reinigende peeling mbv ultrasone trillingen + bijwerken wenkbrauwen + inmasseren en insluizen van een verstevigende en egaliserende gel mbv ultrasone trillingen + inmasseren en insluizen van een anti-gravity serum mbv ultrasone trillingen + masker met een liftend en rimpel gladstrijkend effect voor het gezicht en hals + crème voor een algeheel verstevigend effect en geeft de huid volume.

Via Upgrades tijdens gezichtsbehandeling kan jij jouw behandeling uitbreiden met losse behandelingen.

Comfort Cooling Eye and Lashes Treatment

Een perfecte upgrade van jouw gezichtsbehandeling als je last hebt van vermoeide ogen, donkere kringen onder de ogen, vocht onder de ogen of rimpeltjes.

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. De speciale formule van het oogmasker biedt de oogcontouren comfort, verfrist en heeft dankzij de hyaluronzuur een opvullend effect op de rimpeltjes.

 

Verfrissende oogreiniging + versterkend wimperserum + speciale oogmassage + oogmasker + nabehandeling.

Please reload