IBX nagelsysteem

IBX nagelsysteem

Wanneer is IBX de oplossing voor jou?

  • Heb je last van gespleten nagels?

  • Nagels met groeven?

  • Nagels die snel inscheuren of afbreken?

  • Zwakke nagels die de groei belemmeren?

  • Trauma nagel (na een ongeluk)

 

Wat is IBX?

Het IBX nagelsysteem is een nieuw tweedelig systeem dat de beschadigde

nagels herstelt, zwakke nagels verstevigt en kwetsbare nagels beschermt. Dit systeem maakt de natuurlijke nagel sterker. IBX vormt geen laag op de nagel, maar dringt door in de nagel en daardoor versterkt IBX de nagel zelf.

Voor wie geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen die mooie en verzorgde nagels willen hebben, maar voor wie dat voorheen niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de nagelwortel of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd gellak gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gellak beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van gellak.

Hoe werkt IBX?

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

IBX en manicure

Voor elke IBX behandeling wordt de nagelplaat behandeld met een diepreinigend ontsmettingsmiddel Cinnatize. Na het aanbrengen en inwerken van IBX worden de nagelriemen verzorgd en de nagels in model gevijld. Na het vijlen zal er een verzorgende Lumos Bottom nagellak en een Lumos Top worden aangebracht voor de extra stevigheid en glans van de nagels. Ter afsluiting van de behandeling zal er Dadi’Oil worden aangebracht rondom de nagelriemen en zijwallen van de nagel. Ook wordt er Dadi'Lotion ingemasseerd op de handrug en in de handpalm.

Een IBX behandeling werkt alleen samen met het toepassen van Dadi'Oil!!!

IBX nagelVERSTERKENDE BEHANDELINGEN

IBX TREATMENTS

IBX Kickstart kuur | duur 75 minuten

1 boost behandeling + 2 onderhoudsbehandelingen, foto’s voortgang/resultaat +gratis nagelvijl t.w.v. € 5,95

+ gratis flesje dadi oil t.w.v. € 6,50

€ 80,00

IBX BOOST Treatment + voorbereidende manicure | duur 60 minuten

€ 30,00

IBX CARE Treatment (onderhoud) + voorbereidende manicure | duur 50 minuten

€ 25,00

IBX TREATMENT I.C.M. GELPOLISH/RUBBERBASE/FIBER GEL

IBX + Gelpolish + voorbereidende manicure | duur 80 minuten

€ 42,50

IBX + extra versteviging (Rubberbase/ Fibergel) + voorbereidende manicure | duur 80 minuten

€ 45,00

IBX + extra versteviging (Rubberbasel/Fibergel) + Gelpolish + voorbereidende manicure | duur 95 minuten

€ 47,50

VERWIJDEREN GEL-POLISH VOOR EEN IBX TREATMENT

Bij het afweken van het oude product maak ik gebruik van afweek folies en een speciaal Soak off product. De nagelriemen worden voor het afweken eerst behandeld met een nagelolie waarna vervolgens het afweekproces in gang wordt gezet en de Gelpolish nauwkeurig wordt verwijderd. Het verwijderen van Gelpolish (eigen salon) tijdens een nagelbehandeling bedraagt € 5,00. Dit bedrag wordt bovenop de behandelprijs gerekend.

Please reload

CONTACT

Sabelhof 3, Huissen

06 10 92 19 00

BaseCoatBN@gmail.com

kvk 65980123

OPENINGSTIJDEN

ma

di

woe

do

vr

09:00 - 14:30 uur

09:00 - 14:30 uur en 18.30 - 21.30 gesloten

09:00 - 14:30 uur

09:00 - 14:30 uur