IBX nagelversterkende behandelingen

IBX nagelsysteem

Wanneer is IBX de oplossing voor jou?

  • Heb je last van gespleten nagels?

  • Nagels met groeven?

  • Nagels die snel inscheuren of afbreken?

  • Zwakke nagels die de groei belemmeren?

  • Trauma nagel (na een ongeluk)

 

Wat is IBX?

Het IBX nagelsysteem is een nieuw tweedelig systeem dat de beschadigde

nagels herstelt, zwakke nagels verstevigt en kwetsbare nagels beschermt. Dit systeem maakt de natuurlijke nagel sterker. IBX vormt geen laag op de nagel, maar dringt door in de nagel en daardoor versterkt IBX de nagel zelf.

Voor wie geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen die mooie en verzorgde nagels willen hebben, maar voor wie dat voorheen niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de nagelwortel of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd Gelpolish gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gellak beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van Gelpolish.

Hoe werkt IBX?

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

IBX en manicure

Voor elke IBX behandeling wordt de nagelplaat behandeld met een diepreinigend ontsmettingsmiddel Cinnatize. Na het aanbrengen en inwerken van IBX worden de nagelriemen verzorgd en de nagels in model gevijld. Na het vijlen zal er een verzorgende Lumos Bottom nagellak en een Lumos Top worden aangebracht voor de extra stevigheid en glans van de nagels. Ter afsluiting van de behandeling zal er Dadi’Oil worden aangebracht rondom de nagelriemen en zijwallen van de nagel. Ook wordt er Dadi'Lotion ingemasseerd op de handrug en in de handpalm.

Een IBX behandeling werkt alleen samen met het toepassen van Dadi'Oil!!!

IBX nagelVERSTERKENDE BEHANDELINGEN

In mijn salon zijn diverse IBX behandelingen mogelijk. Je kunt kiezen voor een:

  • IBX Manicure Behandeling;

  • IBX Combi behandeling voor onder een Gel product of natuurlijke nagelversteving;

  • IBX Start kuur 3x behandelingen (inclusief voor & na foto's van het resultaat inclusief een flesje Dadi’Oil). 

Website onder constructie

Mijn website is tijdelijk onder constructie waardoor het momenteel alleen mogelijk is om via het online boekingsprogramma  (button maak afspraak ) het volledige aanbod van de nagelbehandelingen te bekijken. In dit online boekingsprogramma staat naast de benaming en omschrijving van de behandeling ook de tijdsduur en de prijs van de behandeling vermeld. Dit programma is eenvoudig te raadplegen en verplicht jou niet tot het definitief boeken van een afspraak.