LoveNess Gel-Polish en Caption nail polish

Caption nail polish

Caption Polish is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een uv-lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak bijzonder snel touch-dry, blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak en is intens gepigmenteerd. Deze nagellak is een mooie aanvulling op een IBX behandeling

LoveNess Gel-Polish

Een product speciaal ontworpen voor de natuurlijke nagel. Een ideaal product voor vrouwen die hun nagels verstevigd willen hebben maar geen kunstnagels willen. Ook vrouwen die een oplossing zoeken voor hun nagelprobleem zoals dunne, broze nagels. De nagels kunnen niet meer snel inscheuren of dubbel vouwen en een gelpolish is een mooie aanvulling op een IBX behandeling. LoveNess gelpolish is niet getest op dieren.

LoveNess Rubberbase gel / Fiber gel (extra versteviging)

Ideaal om de natuurlijke nagel extra ondersteuning te geven. Oneffenheden op de nagelplaat worden met dit product prachtig glad. De RubberBase zorgt voor een optimale hechting en kan aangebracht worden op enkel de natuurlijke nagel danwel aangebracht worden als extra versteviging onder een gelpolish. Fiber gel is ideaal om te gebruiken als extra stevigheid en uitermate geschikt op langere, natuurlijke nagels. Het bevat fiber deeltjes en kan zelfs de oplossing zijn voor bij wie Rubberbase Gels niet zouden hechten.

Hygiene

Hygiene staat in mijn salon hoog in het vaandel. Daarom gebruik ik bij elke nagelbehandeling wegwerp handschoenen. Ik start elke behandeling met het desinfecteren van de handen van mijn clienten met een Barbicide handen hygiene verzorging.

Voorbereidende manicure

Nagels worden in de desgewenste vorm en lengte gevijld. De nagelriemen worden zorgvuldig voorbehandeld en na het terugbrengen worden de achtergebleven dode huidcellen effectief verwijderd voor het waarborgen van de waarborging hechting van het product aan de nagelplaat.

Na het vijlen en het voorbehandelen van de nagelriemen worden de nagelplaten gescrubt met een diepreinigende ontsmettingsmiddel die tevens ziektekiemen verwijdert. Na het ondernemen van bovengenoemde stappen kan worden gestart met de nagelbehandeling.

 

Elke nagelbehandeling wordt afgesloten met de verzorgende nagelolie Dadi'Oil die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en nagelriem.

Please reload

NIEUW

Caption nail polish + voorbereidende manicure | duur 45 minuten

€ 25,00

Gelpolish + voorbereidende manicure | duur 60 minuten

€ 30,00

Rubberbase/Fiber gel (extra versteviging) + voorbereidende manicure | duur 60 minuten

€ 33,50

Gelpolish + extra versteviging (Rubberbase Gel / Brush on fibergel) + voorbereidende manicure | duur 75 minuten

€ 35,00

VERWIJDEREN OUDE GEL POLISH

Bij het afweken van het oude product maak ik gebruik van afweek folies en een speciaal Soak off product. De nagelriemen worden voor het afweken eerst behandeld met een nagelolie waarna vervolgens het afweek proces in gang wordt gezet en de Gelpolish nauwkeurig wordt verwijderd. Het verwijderen van Gelpolish (eigen salon) tijdens een nagelbehandeling bedraagt € 5,00. Dit bedrag wordt bovenop de behandelprijs gerekend.

Verwijderen oude Gelpolish/Rubberbase/Fibergel (eigen salon) + uitgebreide manicure | duur 60 min

€ 22,50

NAIL ART - PER NAGEL OF HAND

​Nailart is het lakken en versieren van kunst- en natuurlijke nagels door middel van verschillende technieken en materialen. Met materialen zoals gellak, Caption nagellak, stempels, steentjes, glitters en nog veel meer kunnen de mooiste creaties geheel naar wens worden gemaakt. Vraag in mijn salon naar de mogelijkheden.

Nail art steentje per nagel l duur 5 minuten

€ 0,25

Nail art Glitters of flakes per nagel l duur 5 minuten

€ 0,50

​Nail art Glitters hele hand l duur 10 minuten

€ 4,75

​Nail art Stempels of  Spider gel per nagel l duur 5 minuten

€ 0,60

Nail art Chrome- of pigments per nagel l duur 5 minuten

€ 0,80

EXTRA

Extra (glitter) Gelpolish of Top gel | duur 5 minuten

€ 2,50

Extra laag Rubberbase / Fibergel | duur 5 minuten

€ 3,00

Verwijderen oude nagellak | duur 5 minuten

€ 1,00

REPARATIES

Reparatie Gelpolish/Rubberbase/Fibergel (binnen garantieweek) | duur 5 minuten

gratis

Reparatie van de nagel (na het verstrijken van de garantieweek) | duur 5 minuten

10% van de behandel prijs

vanaf € 3,25

Reparatie gescheurde nagel met reparatie zijde tijdens nagelbehandeling | duur 5 minuten

Bij een klein horizontaal scheurtje in de nagel is het niet nodig om deze te vijlen of af te knippen. Met een stukje reparatie zijde en gel blijft de nagel intact.

€ 1,00

Please reload

CONTACT

Sabelhof 3, Huissen

06 10 92 19 00

BaseCoatBN@gmail.com

kvk 65980123

OPENINGSTIJDEN

ma

di

woe

do

vr

09:00 - 14:30 uur

09:00 - 14:30 uur en 18.30 - 21.30 gesloten

09:00 - 14:30 uur

09:00 - 14:30 uur