merken

Skeyndor

Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor, het dynamische verzorgingsmerk uit Barcelona. Skeyndor is afgeleid van “Skin”(huid) en “d’or (van goud).

Dit merk beschikt over een zeer breed assortiment aan verzorgingsproducten en effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam. Voor wat betreft de hoeveelheid werkzame stoffen ligt de kwaliteitsnorm in Spanje aanzienlijk hoger dan in andere landen. Doordat Skeyndor regelmatig producttrainingen verzorgt kunt u verwachten dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Op deze manier krijgt uw huidtype de juiste behandeling die het nodig heeft.

 

Skeyndor hecht grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en productverbetering. Vaak wordt hierbij nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen.

 

Alle onderzoek is steeds gericht op de ontwikkeling van innovatieve, doeltreffende en veilige producten.

 

Kenmerken van Skeyndor

  • Dierproefvrij

  • Hypoallergeen

  • Dermatologisch getest

  • Eigen fabriek en laboratorium in Barcelona

 

Kwaliteit maakt het verschil!

Young Nails

Young Nails is een Amerikaans topmerk die in 1994 werd opgezet door de broers Greg en Habib Salo.

Deze broers zijn opgegroeid in de nagelsalon van hun moeder en kwamen zo in aanraking met verschillende nagelproducten en nagelbedrijven.

Omdat de broers van mening waren dat de nagelproducten die toen voorhanden waren enkel gericht waren op de consument,

ontwikkelde de broers een productlijn die het werk van de nagelstylisten makkelijker, mooier en interessanter maakt.

 

Young Nails ontwikkelt haar producten dus uit het oogpunt van de nagelstylisten en maakt het mogelijk een uitstekend resultaat te bereiken.

 

Famous Names

Famous Names is opgericht in 2010 door Linda en Jim Nordstrom. Zij hebben hun hele professionele carriere gespendeerd in de professionele schoonheidsindustrie.

Het bedrijf is toegewijd om de beste nagelverzorgingsproducten te creëren en verkopen deze alleen aan nagelprofessionals.

Loveness

Loveness is een perfect dekkende gellak die makkelijk afweekbaar is. Loveness is EU gecertificeerd en niet getest op dieren.