peelings

​Dit is een cosmeceutische behandeling voor in de schoonheidssalon die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Er worden 5 peeltechnieken gecombineerd in een behandeling. Het is een peelingmethode die voor bijna elk huidtype geschikt is (behalve de overgevoelige huid). De huid heeft na de behandeling geen herstelperiode nodig (roodheid of afschilfering van de huid.)

De peeling zorgt voor een egale, gladde huidstructuur en een stralende teint. De huid zal meer profijt hebben van de dagelijkse verzorging en is ideaal ter voorbehandeling op een van de professionele behandelingen.

 

Deze behandeling is af te raden bij:

  • een hele gevoelige huid;

  • actieve acne.

Bij peelings ligt de focus en aandacht bij jouw huidverbetering en raad ik geen extra upgrades tijdens deze behandelingen aan.

In mijn salon zijn diverse Peelings mogelijk. Je kunt kiezen voor een:

  • Derma Peel Pro Brightening;

  • Derma Peel Pro Brightening in kuurverband; 

  • Derma Peel Pro Timeless; 

  • Derma Peel Pro Timeless in kuurverband.

Website onder constructie

Mijn website is tijdelijk onder constructie waardoor het momenteel alleen mogelijk is om via het online boekingsprogramma 

(button maak afspraak ) het volledige aanbod van de behandelingen te bekijken. In dit online boekingsprogramma staat naast de benaming en omschrijving van de behandeling ook de tijdsduur en de prijs van de behandeling vermeld. Dit programma is eenvoudig te raadplegen en verplicht jou niet tot het direct boeken van een afspraak.

uitleg peelings

Derma Peel Pro Brightening

Grove poriën , oppervlakkige littekens (van bijvoorbeeld acne), vale/doffe huid, pigmentvlekken.

 

Milde reiniging, intensieve reiniging met licht schurende diamantdeeltjes m.b.v. ultrasone trillingen + voorbereidende behandeling met Pre peel spray + aanbrengen fruitzuurmengsel Brightening acid peel  + diep insluizen van biologisch serum m.b.v. ultrasone trillingen + neutraliserend en verzachtend masker + vitamine C crème met SPF.

Derma Peel Pro Timeless

Voor een jeugdige en stralende huid. Bestrijding tegen expressie (lijntjes), rimpels, littekens.

Milde reiniging, intensieve reiniging met licht schurende diamantdeeltjes m.b.v. ultrasone trillingen + voorbereidende behandeling met Pre peel spray + aanbrengen fruitzuurmengsel + Timeless acid peel + diep insluizen van biologisch serum m.b.v. ultrasone trillingen + neutraliserend en verzachtend masker + vitamine C crème met SPF.

Derma Peel Pro Brightening of Timeless in kuurverband

Voor het beste resultaat wordt de Derma Peel Pro behandeling geadviseerd in kuurverband van 3 of 4 behandelingen. Het uiteindelijk aantal geadviseerde behandelingen hangt af van het huidtype en de kwaliteit van de huid en zal in overleg worden bepaald. Het resultaat van deze kuur is direct na de eerste behandeling zichtbaar!​

Bij kuurverband wordt er 14 dagen tussen de sessies gepland. De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan en is er sprake van een kuurkorting. Bij betaling per behandeling dan wordt de kuurkorting bij de laatste behandeling verrekend.

Derma Peel Pro: thuisproducten

Om de huid voor te bereiden op de behandeling(en) of voor het behalen van optimale resultaat tijdens de sessies, adviseer ik de thuisproducten van Derma Peel Pro te gebruiken.

Resultaat pigment

Please reload

Derma Peel Pro Brightening resultaat fot

Na 2e DPP Brightening behandeling in combinatie met de thuisproducten: de pigmentvlek vervaagd, de huidstructuur oogt fijner en onzuiverheden zijn verdwenen.

Voor het starten met de kuur.