CONTACT

Sabelhof 3, Huissen

06 10 92 19 00

BaseCoatBN@gmail.com

kvk 65980123

OPENINGSTIJDEN

ma

woe

do

vr

09:15 - 14:30 en 18:30 - 22:00 uur

09:00 - 12:30 uur

09:15 - 14:30 uur

09:15 - 14:30 uur

peelings

​Dit is een cosmeceutische behandeling voor in de schoonheidssalon die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Er worden 5 peeltechnieken gecombineerd in een behandeling. Het is een peelingmethode die voor bijna elk huidtype geschikt is (behalve de overgevoelige huid). De huid heeft na de behandeling geen herstelperiode nodig (roodheid of afschilfering van de huid.)

De peeling zorgt voor een egale, gladde huidstructuur en een stralende teint. De huid zal meer profijt hebben van de dagelijkse verzorging en is ideaal ter voorbehandeling op een van de professionele behandelingen.

 

Deze behandeling is af te raden bij:

  • een hele gevoelige huid;

  • actieve acne.

Bij peelings ligt de focus en aandacht bij jouw huidverbetering en raad ik geen extra upgrades tijdens deze behandelingen aan.

Derma Peel Pro Brightening: vanaf 30 jaar | duur 60 minuten

Voor de huid die behoefte heeft aan vernieuwing; stimuleert huidvernieuwing, tegen grove poriën, oppervlakkige littekens (acne), vale/doffe huid, oppervlakkige pigmentvlekken.

Lees verder >>

€ 82,50

Derma Peel Pro Timeless: vanaf 30 jaar | duur 60 minuten

Voor de huid die behoefte heeft aan vernieuwing verstralende huid. Bestrijding tegen expressie (lijntjes), rimpels, littekens.

Lees verder >>

€ 82,50

Please reload

uitleg peelings

Derma Peel Pro Brightening

Grove poriën , oppervlakkige littekens (van bijvoorbeeld acne), vale/doffe huid, pigmentvlekken.

 

Milde reiniging, intensieve reiniging met licht schurende diamantdeeltjes m.b.v. ultrasone trillingen + voorbereidende behandeling met Pre peel spray + aanbrengen fruitzuurmengsel Brightening acid peel  + diep insluizen van biologisch serum m.b.v. ultrasone trillingen + neutraliserend en verzachtend masker + vitamine C crème met SPF.

Derma Peel Pro Timeless

Voor een jeugdige en stralende huid. Bestrijding tegen expressie (lijntjes), rimpels, littekens.

Milde reiniging, intensieve reiniging met licht schurende diamantdeeltjes m.b.v. ultrasone trillingen + voorbereidende behandeling met Pre peel spray + aanbrengen fruitzuurmengsel + Timeless acid peel + diep insluizen van biologisch serum m.b.v. ultrasone trillingen + neutraliserend en verzachtend masker + vitamine C crème met SPF.

Derma Peel Pro Brightening of Timeless in kuurverband

  • kuur 3 behandelingen € 232,00

  • kuur 4 behandelingen € 330,00 + 1 gratis peeling

De frequentie van een Derma Peel Pro behandeling is afhankelijk van het huidtype en de kwaliteit van de huid. Bij kuurverband wordt er 14 dagen tussen de sessies gepland. De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan. Bij betaling per behandeling dan wordt de kuurkorting bij de laatste behandeling verrekend.

Derma Peel Pro: thuisproducten

Om de huid voor te bereiden op de behandeling(en) of voor het behalen van optimale resultaat tijdens de sessies, adviseer ik de thuisproducten van Derma Peel Pro te gebruiken.

Resultaat pigment

Please reload

Na 2e DPP Brightening behandeling in combinatie met de thuisproducten: de pigmentvlek vervaagd, de huidstructuur oogt fijner en onzuiverheden zijn verdwenen.

Voor het starten met de kuur.