CONTACT

Sabelhof 3, Huissen

06 10 92 19 00

BaseCoatBN@gmail.com

kvk 65980123

OPENINGSTIJDEN

ma

woe

do

vr

09 - 14 uur en 19 - 21 uur

09 - 12 uur

09 - 14 uur en 19 - 21 uur

09 - 14 uur

verven

Het is raadzaam eventuele mascara en ander oogmake-up voor aanvang van de behandeling te verwijderen. De huid moet schoon en vetvrij zijn.


Het verven van wimpers en wenkbrauwen zijn geheel pijnloos, wel kunnen de ogen even prikken of geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Indien je weet dat je allergisch bent voor een bepaald bestandsdeel dan raad ik je aan om mij hierover van te voren te informeren. 

Wimpers

Door het verven van de wimpers worden de aanwezige wimperharen vanaf het allereerste begin bij de huid, tot en met het uiterste puntje, van een kleur voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren beter zichtbaar zijn waardoor de oogopslag sprekender is. Het geeft wat meer uitdrukking aan je gezicht en je kunt zwemmen zonder bang te zijn dat je mascara uitloopt. Ideaal voor op vakantie!

De verf vervaagt geleidelijk na circa 3-4 weken.

€ 13,50

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn naast wimpers een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel jouw uitstraling. Het verven van wenkbrauwen zorgt voor volle en sprekende wenkbrauwen.

De verf vervaagt geleidelijk na circa 3-6 weken.

€ 11,00

Please reload